NPPU voor verlaging infectierisico COVID

Stichting Membrane Water for Life (W4L) en Water & Minerals Advice (W&MA) ontwikkelden een simpel en goedkoop koperen neusklemmetje (de NPPU – Nose Personal Protection Unit-) dat het overbrengen van Covid en het infectierisico ervan verlaagt, speciaal als herbruikbaar hulpmiddel voor de allerarmsten op deze wereld.

De NPPU levert naast alle geldende maatregelen (het mondkapje, social distancing, handenwassen, quarantaine en een vaccin) extra vermindering van Covid-virusverspreiding en -infectie op.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van koper als antibacterieel- en antiviraal materiaal, de activering van de aangeboren immuun cellen in het neusslijm en het verminderen van de verblijftijd van virussen en bacteriën in het slijm in neus- en keelholten.
Intensief literatuuronderzoek, op alle relevante vlakken o.a. nutriënten, fysiologie, immunologie, microbiologie, patenten, toxicologie en scheikunde, hebben geleid tot deze ontwikkeling.

W4L is op zoek naar partners met connecties die de NPPU willen inzetten in gebieden waar het Covid-infectierisico onacceptabel hoog is en géén zicht is om dit door vaccinatie de komende jaren te beheersen.
Elke vorm van samenwerking is bespreekbaar.
De zelfbescherming en zelfredzaamheid van de mensen is naast het aantonen van de transmissiereductie van de NPPU hierbij ons doel.

W&MA (Water & Minerals Advice) is bereid om de NPPU hiervoor ter beschikking te stellen. Zie www.waterandmineralsadvice.com